Följ vårt bröllop. Från planering till Bröllopsdagen!

En kommentar
Tänkte låta er följa lite av vårt bröllop hoppas ni är sugna på det! 
Planering -----> Bröllopsdagen. 
 
I sommras 2016 började vi samtala om Bröllop....om att gifta oss. Men det har vi gjort förrut men aldrig kommit till skott, så denna gången tänkte ja väl inte så mycket merän förrut- " Det är prat". Men sen kollar Jaime upp lokaler och vi åker och tittar! 
 
Woho det känns som att det kan ju bli något denna gång... 
 
Besöker ett ställe nära oss där finns även hotell, bastu och pool samt då festlokalen likt en modern lada och de erbjuder även brunch dagen efter... Stället hade trädgård och kändes mysigt och perfekt för ett sommarbröllop. Men mycket som ska klaffa. Kyrkan låg väldigt nära det är ju fördel speciellt när många av våra gäster kommer utifrån Stockholm. Men kyrkan var inte riktigt sådan jag tänkt gifta mig i... Jag vill ha en "pampig" klassisk Stockholmskyrka som jag har föreställt mig i huvudet. 
 
Vi tittade på en till lokal i Gamla stan- Stadsmissionen. Den gillade vi med. Det vi gillade här var att den låg på stortorget, hade en liten innergård/cafe ställe man kunde gå ner till och "ta luft" samt att man åt middag i ett rum sedan baren i ett rum och dans och mingel i ett annat rum så man rör sig runt. Det var inte så på första stället utan bara en stor avlång lokal. Men varken här eller på första stället kunde man ta med alkohol så vi började överväga att kankse strunta i det då fast vi skulle vilja bjuda gästerna på fri bar. 
 
Vi letade och letade försökte hitta en lokal ett ställe där man kunde ta med alkohol. Vi hittade ett ställe till i Gamla stan. Vi åkte dit besökte och tänkte efter dessa tre ställen måste vi ta ställning och bestämma oss. Detta ställe kändes med väldigt bra. lite brun inredning för min smak och ingen trädgård men det andra övervägde och vann ;) Fin utsikt, högt upp mot vattnet, man rörde även sig runt på olika ställen i lokalen, man fick ta med egen alkohol, bra service och vi kunde pruta lite  ;)  Clustret fick det bli! 
 
 
 
 
Japp nu hade vi ju valt lokal och då var allt igång! VI SKA GIFTA OSS JUNI 2017 ! Vi hade redan ett datum vi hade tänkt ut när vi började kolla lokaler/ställen för festen. 
 
Men nu när vi valt lokal, VILKEN KYRKA? relativt nära för smidighetens skull. Återigren var google till hjälp. 
Vi fanns två kyrkor på söder och det fick bli Katarinakyrkan .... stor kyrka kanske för stor? Men trappan där föll både jag och Jaime för direkt så inget snack om saken denna får det bli. Vi bokade. Sedan åkte dit och besökte kyrkan -WOW
 
Jahapp. Dags att designa och fixa Bröllopsinbjudan..... ---- Kommer i nästa inlägg! 
 
 
 
 
 
 
1 Viktoria:

skriven

Åh så mysigt! Lycka till med allt!!!

Svar: tack :D <3
Creativesjohome